Starity

Tragédia! Usher fiát gépek tartják életben!

2012. július 09. 15:03   |   Szerző: snoopy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tragikus baleset érte Usher 11 éves mostohafiát, akit előző házasságából ismert meg. A fiú jet-skizés közben szenvedett balesetet, már csak gépek tartják életben.

hirdetés
Tragédia! Usher fiát gépek tartják életben!

Usher mostohafia, a kis Kyle Glover a hétvégén kikapcsolódni indult barátaival az atlantai Lake Lanieren, ahol szörnyű baleset érte. Egy jet-skiző ugyanis nekik ütközött, melynek következtében a fiú rögtön eszméletét vesztette. Gyorsan egy atlantai kórházba szállították, de sajnos kómába esett.

Mivel semmilyen agyi aktivitást nem mutat, az orvosok agyhalált állapították meg nála. Nagy az esély arra, hogy hamarosan le kell kapcsolni a gépekről. Glover barátja szerencsésen megúszta a balesetet, neki csak a karja tört el és a fején érte sérülés.

Usher a történtekről értesülve azonnal a kórházba utazott, és a volt feleségéért is magánrepülőt küldött, hogy elhozzák a fiához. Azóta egyikük sem hagyta el a kórházat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek