Starity

Joe Dempsie: „Idén jó volt britnek lenni”

2012. augusztus 19. 12:12   |   Szerző: Misao

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zárkózott angol színész egy interjúval lepte meg rajongóit, amit a Wonderland magazin készített vele a napokban.

hirdetés
Joe Dempsie: „Idén jó volt britnek lenni”

Joe Dempsie arca sokaknak még a Skins című sorozatból ismerős, ahol Chris Miles karakterét formálta meg. Azóta a színész számtalan produkcióban és vedégszerepben csillogtathatta meg tehetségét, jelenleg pedig az HBO népszerű, fantasy szériájában, a Trónok Harcában szerepel, mint a hajdani Robert király fattya, Gendry. A brit Wonderland magazin jóvoltából az is kiderült, hogy Joe hogyan lett részese a sorozatnak:

„Elég sok meghallgatáson voltam, de végül Gendrynél kötöttem ki, aki az egyik lehetséges trónörökös csak még ő maga nem tud róla, de azt igen, hogy vannak emberek, akik üldözik - jellemezte röviden karakterét a színész. – Azelőtt még a könyvekről sem hallottam, de említettem egy barátomnak, hogy rajta vagyok az egyik szerepen, aminek nagyon örült. Rajong mindenért, ami fantasy” – tette hozzá.

Joe állítása szerint nagyon megdolgoztatták a szerepért, így kisebb változásokon ment keresztül. „A fizikai tulajdonságaim nem igen egyeztek meg azzal, amit Gendry karakterének megformálása elvárt. Szóval elkezdtem sportolni, emelett a készítők azt is a lelkemre kötötték, hogy egy kis súlyt szedjek magamra, és befestettem a hajamat feketére. Bár sajnos még mindig egy kicsit túl alacsony vagyok” – mesélte nevetve.

Dempsie arra a kérdésre, hogy mit tartogat még számára 2012 a következőt válaszolta: „Ebben az évben, legalább októberig a Trónok Harca forgatása fogja betölteni az időm nagy részét. Amit szeretnék az továbbra is csak dolgozni. Általában nem vagyok a hazaszeretet megtestesítője, de ebben az évben nagyon jó volt britnek lenni” – fejezte be a színész, utalva az olimpiára.

Ezek szerint Gendry a sorozat harmadik évadában is állandó szereplő lesz, de az, hogy a történet milyen fordulatokat vesz csak jövőre derül ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek