Starity

Öngyilkosságon törte a fejét a Tini mami

2012. augusztus 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abrahamről talán sosem gondolta volna senki, hogy a lánya születése után öngyilkosságon törte a fejét.

hirdetés
Öngyilkosságon törte a fejét a Tini mami

Farrah Abraham egy tenni akaró, életvidám lány – nemrég kezdte meg énekesi karrierjét, ami a kritikák alapján hamar véget is fog érni, éttermet akar nyitni és kiadta önéletrajzi könyvét. Ezek alapján talán senki nem gondolta volna róla, hogy a lánya születése után többször is megfordult fejében, hogy öngyilkos lesz.

„Úgy terveztem, hogy a fürdőkádba fojtom magam.” – mondta el Farrah az In Touch magazinnak, amikor épp a könyvét promotálta. Mesélt továbbá arról is, hogy gyógyszereket is szedett, valamint alkoholt is fogyasztott, de végül az öngyilkosság tűnt számára a legegyszerűbb módszernek.

A legnehezebb a 17 évesen anyává váló lánynak az volt, amikor a most már hároméves Sophia még pelenkás volt. Nem meglepő, hogy Farrah tiltott szerekhez nyúlt, hiszen a babát egyedül nevelte fel, ráadásul a kicsi apja, Derek pár hónappal lányuk születése előtt hunyt el autóbalesetben: „Amikor ittam, úgy 10 percig boldog voltam. Aztán egy óráig még jól éreztem magam, de a szomorú érzelmeim mindig visszatértek”

Farrah végül segítséget kért, és ma már teljesen tiszta, és boldog új párjával. Egyébként a My Teenage Dream Ended című könyve augusztus 14-én került a boltok polcaira és a mű talán kelendőbb lesz, mint a dalai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek