Starity

Megjelent Farrah Abraham első videóklipje

2012. augusztus 26. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham nemrég határozott úgy, hogy énekesnő szeretne lenni. A sok negatív kritika ellenére a tinimami a napokban ki is adta első két videóját.

hirdetés
Megjelent Farrah Abraham első videóklipje

Úgy tűnik, Farrah Abraham komolyan gondolta, amikor úgy döntött, énekesnő lesz. Júliusban már kiszivárgott egy rövid kis részlet, ami sok-sok negatív kritikát kapott, ennek ellenére a Tini mamik sztárja úgy döntött, nem áll le, hiszen alig egy héttel az első videó megjelenését követően kiadott egy újat.

A Twitteren is izgatottan osztotta meg a hírt a rajongóival, ám úgy tűnik, az éneklés nem fogja meghozni a várva-várt sikert, ugyanis az internet tele van a negatív kritikákkal, amin nem is csodálkozunk. Az egész dal auto-tune, ráadásul többet lehet hallani a zenei alapot, mint Farraht énekelni, ráadásul a szöveget sem lehet megérteni.

A videó, ami a The Sunshine State címet viseli, nagyon szép, bár először úgy volt, hogy a modell hároméves kislánya, Sophia is szerepel benne, végül úgy döntött, a videóban a víz alatti világot nézhetik meg a kíváncsiskodók, és Sophiat egy másik klipben szerepeltette.

A másik videóban, ami szintén nemrég jelent meg, már szerepel a kis Sophia. Ez a dal az On My Own címet viseli, ám ez sem nyerte el a közönség tetszését.

Sokan gondolják, hogy jobb lenne, ha a tinimami megmaradna a modellkedésnél, valamint a szakácskodásnál, hiszen úgy tűnik, a fakanál sokkal jobban áll a kezében, mint a mikrofon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek