Starity

Farrah Abraham könyve augusztustól kapható

2012. június 17. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham, a Várandós tinik és a Tinimamik sztárja hamarosan kiadja élete történetét könyv formájában.

hirdetés
Farrah Abraham könyve augusztustól kapható

Farrah, a Tini mamik sztárjának élete mostanság igen nagy fordulatot vett: tavaly kapott egy kisebb szerepet az új Charlie angyalai-filmben, éttermet szeretne nyitni, valamint hamarosan megjelenik első könyve, aminek a címe My Teenage Dream Ended, azaz A tinédzser álmom véget ért címet viseli.

A 21 éves lány már jó ideje írja a könyvét, és a legfrissebb hírek szerint idén augusztusban fog megjelenni, de már most előrendelhető több internetes áruházban.

„Tizenhat évesen mindene megvolt, amit egy fiatal lány akarhat: népszerűség, szépség, fontos hely a pompom csapatban és az első igaz szerelem. Aztán, kegyetlenül, válatlanul minden megváltozott” – áll a könyv bevezetőjében.

Farrah 17 éves volt, mikor megszülte első kislányát, akinek az édesapja 2008. december 28-án egy autóbalesetben meghalt, így kénytelen volt teljesen egyedül felnevelni gyermekét, emiatt sokak számára követendő példaként szolgál.


A könyv többféle borítója közül az egyik

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek