Starity

Már nekiláttak a Thor második részének

2012. szeptember 15. 10:10   |   Szerző: Minimanó94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a film csak 2013 novemberében jelenik majd meg a mozikban, de a forgatási munkálatok már gőzerővel folynak. Nemrégiben a Northfoto jelentette meg az első képeket a forgatásról.

hirdetés
Már nekiláttak a Thor második részének

Nemrégiben számoltunk be, hogy elkezdődtek a Thor 2. forgatási munkálatai, majd arról is hírt kaptunk, hogy színészváltásra is számíthatunk, miszerint lecserélik a Fandralt alakító színészt, Josh Dallast, akit manapság a Once Upon A Time című sorozatből ismerhetünk. Később az is kiderült, hogy ki lesz a film főgonosza, most pedig megjelentek a várva várt első képek a forgatásról!

Igaz, hogy a film megjelenésére még elég sokat kell várnunk, hiszen 2013 novembere még nagyon távoli időpont számunkra, azonban a nemrégiben közzétett képekről, amelyek a Surrey közelében lévő forgatáson készültek, megállapíthatjuk, hogy a Thor:The Dark World című film is akciódús lesz. Aki viszont nem rajong a pörgős, robbantgatós, akcióval teli filmekért, nekik is mindenképpen érdemes lesz megnézniük, ha másért nem is, de a két főszerepet játszó színész, Natalie Portman és Chris Hemsworth alakítása miatt mindenképpen.

Forrás: Northfoto

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek