Starity

Hamarosan kezdődik a Thor 2 forgatása

2012. április 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Három hónap múlva indulnak a Thor folytatásának munkálatai, amelyben szuperhősünk új főgonosszal találja szembe magát.

hirdetés
Hamarosan kezdődik a Thor 2 forgatása

Kevin Feige, a Marvel feje szerint a Thor folytatásában hatalmas főgonoszra lehet számítani. Noha Loki visszatér mint gonosz A bosszúállók című akciófilmben, amely április 26-án bemutatásra kerül, nem ő lesz az egyetlen, akivel Thornak szembe kell szállnia.

„A Thor 2 forgatását három hónap múlva kezdjük Londonban, és onnan folytatjuk, ahol az első film abbamaradt. A folytatásban kiderül, mi történt a kilenc királysággal azáltal, hogy az azgardiak képtelenek használni a Bifrostot” – mesélte Feige.

A Collider információi szerint új főgonoszra kell számítani, aki akadályozni fogja Thor Jane-nel, valamint apjával való kapcsolatát is. Több információ ezzel kapcsolatban nem látott napvilágot, de a szereplőgárda nagy része már felállt: a második részben Natalie Portman, Tom Hiddleston és Jaimie Alexander mellett szerepet kapott Josh Dallas, a Once Upon a Time Daliás hercege is, valamint az is kiderült, hogy Kenneth Branagh rendezői székébe idén Alan Taylor ül.

A Thor folytatása 2013 novemberében lát napvilágot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek