Starity

Billie Joe Armstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”

Kapcsolódó sztárok

Billie Joe Armstrong Billie Joe Armstrong 198

Zenész

Tré Cool Tré Cool 652

Zenész

Mike Dirnt Mike Dirnt 739

zenész

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. szeptember 23. 13:01   |   Szerző: prézli

A Green Day énekese, Billie Joe Armstrong nehezen viselte, hogy leparancsolták őt a színpadról, és botrányos kirohanást rendezett.

Billie Joe Armstrong:  „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber” Fotó: Michael Muller

A Green Day péntek este az iHeartRadio Festivalon lépett fel. A zenekar a Basket Case című dalukat adta elő, amikor Billie Joe abbahagyta az éneklést, ugyanis a szervezők le akarták őket parancsolni a színpadról, mivel csak egy percük maradt a koncertet befejezni. Az együttes frontembere elkezdett őrjöngeni, káromkodásban tört ki, és a gitárját is összetörte.

A botrány oka az volt, hogy a Green Day koncerjét fél órával le kellett rövidíteni, mivel az előttük fellépő Usher 20 perccel elhúzta saját fellépését, amit a szervezők minden további nélkül hagytak. A fesztivált az előre megtervezett időpontban akarták befejezni, ezért a zenekar fellépési idejéből vontak le, így csak 25 percük maradt nekik.

hirdetés

„Mondjatok meg nekem valamit! 1988 óta itt vagyok, és egy kib*szott percet hagytok nekem? Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber. Csak kib*szottul vicceltek. Egy percet hagytok nekem? Most nem megyek sehova. Megmutatom nektek azt a kib*szott egy percet – tört ki Billie, majd összetörte a gitárját. – Imádlak benneteket. Visszatérünk.”

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek