Starity

Ayumi Hamasaki különleges módon ünnepel

2012. szeptember 25. 10:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop császárnője, Ayumi Hamasaki azt tervezi, hogy novembertől márciusig minden hónapban megjelentet egy új kislemezt 15. évfordulója alkalmából.

hirdetés
Ayumi Hamasaki különleges módon ünnepel

Ayumi Hamasaki 1998. április 8-án deütált az Avex Trax kiadónál, Poker Face című kislemezével, és ennek emlékére öt egymást követő hónapban új korongokkal fogja megajándékozni rajongóit. Ayu nemrég jelentette be, hogy új kislemeze Love címmel, november 8-án fog megjelenni. De ez az új korong csak a kezdet, mert utána december, január, február és március hónapok nyolcadikán megjelenít egy újabb kislemezt 15. évfordulója alkalából.

Az új kislemezen három új dal fog szerepelni, melyeket Ayu írt (Song 4 u, Melody, Missing). Az új korongot be lehet szerezni CD, CD (Tales Edition) vagy CD+DVD formátumban is.

A Song 4 u dalát felhasználják a Tales Of Xillia 2 nevezetű PS3 játékban. Íme egy kis ízelítő a dalból:

A Melody egy közepes tempójú ballada, amit Hoshino Yasuhiko komponált. Az új szerzemény megmutatja a 33 éves énekesnő stílusát. Az utolsó új számot pedig Hara Kazuhiro komponálta, és az is egy közepes tempójú ballada lesz, ami tele van fájdalommal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek