Starity

Liam Hemsworth szerint Miley egy éretlen tinilány

2012. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam Hemsworth megelégelte Miley éretlen viselkedését, és ráparancsolt: törölje Twitter-fiókját.

hirdetés
Liam Hemsworth szerint Miley egy éretlen tinilány

Miley Cyrus igencsak bosszantja vőlegényét összeegyeztethetetlen tweetjeivel, ezért Liam ráparancsolt, szabaduljon meg Twitter-fiókjától.

Liam először Miley szeptember 13-ai csiripelése után akadt ki, amikor az énekesnő megosztotta követőivel, hogy hiányolja a szenvedélyt az életéből. „Éreztétek valaha, hogy többet akartok? Nem tudom, pontosan mit... szenvedélyt talán? – írta, majd folytatta bejegyzését. – Néha úgy érzem, mindenkit jobban szeretek, mint ők engem. Utálom ezt az érzést.”

Mivel utalásai elég nyilvánvalóak, Liam Hemsworth követelte menyasszonyától, hogy tűnjön el a Twitterről. Erről egy bennfentes mesélt a Star magazinnak: „Miley bejegyzései megsértették Liamet. Megpróbált hárítani, mintha nem neki szólnának, de magára vette. Miley csak megpróbálta magára vonni a figyelmet, csak rosszul sült el, ezzel Liam még inkább elhúzódott tőle. Liam szerint Miley olyan, mint egy éretlen tinilány, és azt szeretné, ha törölné a Twitter-profilját.”

Miley már búcsút intett a közösségi oldalnak 2009-ben, szintén kedvese hatására. Akkor egy rövid videó során elmondta, nem Liamért teszi, noha nyilvánvaló volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek