Starity

Miley Cyrus hiányolja a szenvedélyt az életéből

2012. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus lépten nyomon hangoztatja, hogy milyen boldog a vőlegényével, ennek ellenére nemrég meglehetősen lehangolt állapotban posztolta a Twitterre, hogy hiányzik neki valami.

hirdetés
Miley Cyrus hiányolja a szenvedélyt az életéből

Rajongók ezreit ijesztette meg Miley Cyrus pár nappal ezelőtti érzelmi kirohanása a Twitteren. Az énekesnő kijelentette, hogy valami hiányzik az életéből, annak ellenére, hogy nagyon boldognak tartja magát Liam Hamsworth jegyeseként.

„Éreztétek már úgy, hogy vágytok valami... valami többre? Nem is tudom, hogy fogalmazzam meg... a szenvedélyre, talán? – kezdte mondatait, majd folytatta. – Néha úgy érzem, mindenkit jobban szeretek, mint ahogy ők szeretnek engem. Gyűlööölööm ezt az érzés. A nap gondolata: lehet, hogy nem arról van szó, hogy kevésbé szeret téged, hanem inkább arról, hogy annyira szeret, amennyire csak bír...”

Ezek után rengetegen kérdezték tőle, hogy mi történt, mindenki azt feltételezte, hogy a kapcsolatával van valami baj, ám erre megnyugtató válasz érkezett: „Nem, nincs gond a paradicsomban... csak elgondolkoztam.”

A találgatásoknak és a pletykáknak elejét véve később boldogan jelentette be, hogy lehetősége nyílt eltölteni egy kis időt a szerelmével, és így megkapta azt amire vágyott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek