Starity

Az All Time Low eddigi legjobb lemeze jelent meg

2012. október 09. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Október 9-én végre hivatalosan is megjelent az All Time Low legújabb albuma, a Don't Panic.

hirdetés
Az All Time Low eddigi legjobb lemeze jelent meg

A rajongók már negyed éve nagy lázban égnek, és azt a pillanatot várták eddig, hogy kedvenc együttesük legújabb albuma hivatalosan is megjelenjen, amely a napokban meg is történt.

Az All Time Low új lemeze még a hivatalos megjelenési dátum előtt felkerült az internetre, de kivételesen nem véletlenül, ugyanis a kiadójuk tette fel saját YouTube-csatornájukra, evvel kedveskedve is rajongóiknak.

Négy dal, a Somewhere In Neverland, a For Baltimore, a The Reckless And The Brave és a legutolsó, vagyis az Outlines még a megjelenés előtt, szeptemberben kijött.

„Ez az eddigi legjobb lemezünk, ez nem kétséges, minden erőt és energiát belefektettünk, és időt nem spórolva írtuk a dalokat a lemezre, amit már rengetegen meg is rendeltek, sőt az iTuneson is előrendeltek, szóval köszönjük srácok!” – lelkesedett a banda.

A fiuk tehát elégedettek, persze a lemez ranglistás helyeit még nem lehet tudni, de valószinüleg ez is, mint az összes többi, tarolni fog a listákon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek