Starity

Férfi lehet Amerika következő topmodellje

2012. október 19. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Magyarországon Topmodell leszek! címen futó modellverseny jelenleg a 19. évadnál tart, Tyra Banks azonban a következő szériát izgalmas csavarral akarja feldobni.

hirdetés
Férfi lehet Amerika következő topmodellje
Fotó: GB1

Tyra Banks modellkereső valóságshow-ja jövőre ünnepli 10. születésnapját, ez alkalomból pedig izgalmas újítást vezetnek be a készítők a műsorban. Az eddigi 19 évadban kizárólag nők versenyezhettek, most azonban férfi jelölteket is várnak, akik együtt indulhatnak majd a nőkkel a címért. Elképzelhető tehát, hogy Amerika következő topmodellje ezúttal az erősebbik nem képviselői közül kerül majd ki.

Okos húzásnak tűnik ez a döntés a producerek részéről, hiszen a dráma és a szereplők viselkedése legalább annyira részét képezi a műsornak, mint a szakmába vágó feladatok teljesítése, és a férfi szereplők bevonása új típusú szituációkat alakíthat ki a versenyzők csoportján belül.

A Hollywood Reporter értesülése szerint nem ez lesz az egyetlen változás a 2003 óta futó műsor történetében, hiszen most először évi két széria helyett jövőre csak egy évad kerül sugárzásra, a tavaszi műsorrend keretében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek