Starity

Jordin Sparks hamarosan piacra dobja második parfümjét

2012. október 20. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2010-ben került a boltokba az énekesnő első parfümje, a Because of You, mely az Egyesült Államokban hatalmas sikert aratott, ám ezúttal az énekesnő az egész világot meg akarja hódítani illatával.

hirdetés
Jordin Sparks hamarosan piacra dobja második parfümjét

Jordin a Sparkle film bemutatója után sem pihent, leforgatta második filmjét, illetve jelenleg teljes erőbedobással dolgozik új albumán – az énekesnő nemrég azt is közölte Twitteren, hogy 19 szám már készen is van, így lassan 4 év kihagyás után hamarosan a zenei visszatárés is bekövetkezik –, emelett pedig újabb film is kilátásban van.

Karrierje során talán most a legmagabiztosabb, és ambiciózusabb Jordin, így a parfüm nem is kaphatott volna más nevet, mint Ambition.
„Ebben a pillanatban, úgy érzem, hogy úgymond le tudom győzni a világot. Ambició a tökéletes szó arra, hogy én éppen hol tartok az életemben” – mondta a 22 éves énekesnő.

Nem is csoda, hogy Jordin ennyire magabiztos, hiszen magánélete is rendben van, sőt nemrég lehett olvasni azt a hírt, miszerint ő már nagyon várja, hogy párja, Jason Derülo megkérje a kezét.

A parfüm limitált kiadásban november közepén fog megjelenni, és az énekesnő számára a nővéválást, illetve a kifinomultságot fogja jelképezni. A hírek szerint viszont az előző parfümhöz képest jóval magasabb áron, 35 dollárért (körülbelül 7300 forint) lesz kapható; a hivatalos megjelenés – 2013 eleje – után pedig 20 dollárért (körülbelül 4200 forint).

Az már mindenesetre biztos, hogy a rajongók „bevásárlólistáján” szerepelni fog az Ambition.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek