Starity

Meleg a Simpson lányok apja?

2012. november 05. 10:10   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashlee és Jessica Simpson szülei 34 évnyi házasság után válnak. Úgy vélik, hogy az apa egy nála húsz évvel fiatalabb férfivel kezdett kapcsolatot.

hirdetés
Meleg a Simpson lányok apja?

Döbbenetes fotó jelent meg Joe Simpsonról, amely bejárta az amerikai sajtót. Az 54 éves férfit festett hajjal, fiatalos ruhákban kapták lencsevégre a paparazzók.

Az apa bőszen tagadja másságát, a TMZ-nek azt nyilatkozta, hogy nevetséges, amit terjesztenek róla, azonban egy forrás kiderítette, hogy kapcsolatot folytat egy 21 éves modellel, Bryce Chandler Hillel: „Joe nem akarja nyilvánosságra hozni, hogy meleg. Annak ellenére, hogy a férfiakhoz vonzódik, ő mindig is családos ember marad. Tudja, hogy Tina, Jessica és Ashlee mennyire zavarban vannak, különösen, hogy ez a hír kipattant. Mindenesetre tisztelet neki, hogy nem kommentálja a beállítottságát, mert ez egy privát dolog. Fáj neki, hogy megsértette Tinát, mert a kapcsolatuk egy nagyszerű barátságon alapszik. Attól is fél, hogy lelkészi hírneve bemocskolódik, és nem fogják igazi kereszténynek tartani őt. A fiataloknak mindig azt mondta, hogy a homoszexualitás bűn. Képmutató lenne, ha bevallaná.”

Joe és Tina Simpson október végén jelentették be, hogy véget vetnek harminc éves házasságuknak.


Fotó: Pacific Coast News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek