Starity

Klippremier: Ke$ha - Die Young

2012. november 08. 21:09   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megjelent Ke$ha legújabb klipje, ami a Die Young című számhoz készült.

hirdetés
Klippremier: Ke$ha - Die Young

Másfél hónappal ezelőtt jelent meg Ke$ha legújabb kislemezes dala, a Die Young. A szerzemény az énekesnő Warrior című stúdióalbumán kapott helyet, ami december 4-én kerül a boltok polcaira. Eddig egy feliratos videó jelent meg róla, most azonban felkerült Ke$ha hivatalos VEVO-csatornájára a teljes klip is, ami a botrányhősnő elmondása szerint sötétebbre és komorabbra sikeredett, mint előző kislemezeinek kisfilmjei.

A kisfilm egy mexikói faluban lett leforgatva és több jelentben is utalás esik Mexikó kultúrájára. A zenei videó elején Ke$ha és követői megérkeznek a faluba, ahol berontanak egy épületbe. Onnan elzavarják az embereket, majd szexualitással túlfűtött jelenetekkel vegyítve táncolnak a klip végéig. A kritikusok vegyesen értékelték a kisfilmet, többen túl komplikáltnak vélték, míg mások szerint zavarja a rengeteg speciális effektus a szemet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek