Starity

Selena Gomez jelenetet rendezett

2012. november 19. 09:09   |   Szerző: yourshawty

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokkolta a világot Justin Bieber és Selena Gomez szakítása, ám a miértekről nem sok derült ki eddig, viszont azt már tudjuk, hogy pár napja nagyon összevesztek, amikor újabb esélyt akartak adni kapcsolatuknak.

hirdetés
Selena Gomez jelenetet rendezett

Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolata a kezdetektől fogva ingatag volt. Gyakran kaptuk a híreket, hogy hol szakító félben vannak, hol pedig kibékültek. Úgy tűnik, eddig bírták, mivel a legnagyobb magazinok is megerősítették a hírt, hogy ennek a románcnak bizony befellegzett. Ám néhány napja többen is látták, hogy újra együtt vannak, ezt a TMZ és a HollywoodLife is megerősítette.

Justin randevúra vitte Selenát egy japán étterembe, azonban nem ment minden zökkenőmentesen. Szemtanúk szerint tíz perccel a megérkezésük után a lány felállt az asztaltól eléggé feldúlt állapotban, ezzel faképnél hagyva az énekest. Persze Justin azonnal barátnője után indult, de így sem kapott esélyt, mivel Selena elhajtott kocsijával. Utána a lány lakásánál próbálkozott egy órán keresztül, de nem engedték be az ajtón.


Fotó: HollywoodLife.com

Kiváncsian várjuk, mi lehetett az oka annak, hogy Miss Gomez így kijött a sodrából. Ez egy újabb pletyka lenne? Talán mégsem lesz semmi az új-régi románcból?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek