Starity

Miley Cyrus újabb kiskutyát fogadott örökbe

2012. november 29. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekes-színésznő már hat örökbefogadott kiskutyát kényeztethet az otthonában.

hirdetés
Miley Cyrus újabb kiskutyát fogadott örökbe

Úgy tűnik, nem a kismalac volt az egyetlen élő ajándék, amit Miley Cyrus múlt héten a huszadik születésnapjára kapott. Hétfőn a Hannah Montana sztárja és a húga, Noah megállt a Spot! Pet Boutique üzleténél Los Angelesben, hogy néhány apróságot vásároljanak egy új kiskutyának, akit a család nemrég fogadott örökbe.

Miley-t látták, amint egy imádnivaló barna kiskutyát dédelgetett a kutyaruhákat tartalmazó polcoknál, majd a bevásárlókörút után Miley és a 12 éves Noah a saját kutyájával, Penny Lane-nel (eredeti neve Rosie volt, de a lányok új nevet adtak neki) távozott, akinek már saját Twitter- és Instagram-oldala van, ahol aranyos fotókat közöl magáról és a legfiatalabb Cyrusról.

Penny Lane a legutóbbi kutya, aki a híres család tagja lett. Az évek során Miley több kutyust is örökbefogadott, és a legutóbbi szerzeményével a szám hatra nőtt. Kedden egy fotót töltött fel a másik öt kutyáról – a bulldog Ziggy, a szibériai Husky Floyd, a Yorkie-keverék, Lila, a Rottweiler-Beagle-keverék, Happy és a pitbull-keverék Mary Jane –, akik a táljaiknál sorakoztak fel a fényképhez. Egy másik képen mindannyian engedelmesen várták a csemegét, hegyezett fülekkel.

És úgy tűnik, Miley boldogabb, mint valaha. Nem sokkal Mary Jane adoptálása után májusban ezt csiripelte: „Amint az összes kutyám az arcomra ugrott, az első szavaim ezek voltak: álmaim életét élem.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek