Starity

Verekedésért tartóztatták le Lindsay Lohant

2012. november 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohannek ezen a héten is sikerült összetűzésbe kerülnie a törvénnyel. A sztárt ma hajnalban tartóztatták le a rendőrök, miután egy New York-i klubban nekitámadt egy nőnek.

hirdetés
Verekedésért tartóztatták le Lindsay Lohant
Fotó: John Shearer/Invision/AP

Lindsay Lohan bűnlajstroma újabb tétellel bővült, a színésznőt ma hajnalban állították elő a rendőrök, miután egy New York-i szórakozóhelyen, a Club Avenue-ban vitába keveredett egy nővel, majd meg is ütötte – jelentette a TMZ.

Egyelőre még nem közöltek részleteket, hogy pontosan mi váltott ki ekkora agressziót a színésznőből, az viszont biztos, hogy mire a rendőrség a helyszínre érkezett, Lindsay már elhagyta a klubot egy autó utasaként, amelyet később az úton állítottak meg, hogy letartóztassák a sztárt. A körzeti kapitányságon szabálysértési eljárás alá vonták, és helyi idő szerint reggel nyolckor ki is engedték egy behívó kártyával, vagyis a színésznőnek hamarosan felelnie kell a bíróság előtt tettéért.

Lindsay rendőrségi ügyeit már jóformán nyilvántartani is képtelenség, hiszen szinte állandóan folyik ellene valamilyen eljárás, néha párhuzamosan több is. Miután legutóbb hamisan tanúskodott egy júniusi balesetével kapcsolatosan, nemrég próbaidejét is visszavonták, így hamarosan újra rács mögé kerülhet az egykori gyereksztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek