Starity

Családi drámák a Voice harmadik párbaján

2012. december 08. 11:11   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hatalmas küzdelmeket, csodálatos duetteket és embert próbáló döntéseket láthattak a nézők a Voice harmadik Párbaj adásában. A Mesterek nehéz helyzetben vannak, hiszen minden párjukból csak az egyik énekest juttathatják tovább, Mester-társaik pedig nem dönthetnek helyettük, mindössze véleményt mondhatnak arról, szerintük kinek lenne helye az élő adásokban.

hirdetés
Családi drámák a Voice harmadik párbaján
Fotó: TV2

Újabb féltucat versenyző kiválasztására került sor a péntek esti Voice-ban. A mestereknek ezen a harmadik párbajon is nagyon nehéz dolga volt a döntésük meghozatalában a jobbnál jobb versenyzőket hallgatva.

Mező Misi a temperamentumos, telt idomú Pákai Petra és a Barbie babára hajazó, de meglehetősen merev Ladányi Patríciát küldte a ringbe. A remek előadásuk után teljesen megérdemelten Misi Petrát választotta továbbjutónak.

Somló Tamás a szőke Berkes Gabriellát és a barna Husznullina Reginát állította párba egy Adele-számmal. Gyönyörűen énekeltek, a rutinosabb Gabi helyett azonban Regina jutott tovább, ami teljesen érthetetlenül, de kiváltotta Malek Andrea rosszallását.


Fotó: TV2

Caramel ezt követően a versenyből kiesett Gabi fiát, a jóképű Berkes Olivért választotta ki párbajra a volt vokalistájával, a rutinos Balázzsal. Mindkét fiú görcsösen meg akart felelni a mesternek, s ez nehezítette a felkészülésüket, de a ringbe szállva mindketten brillíroztak. Caramel mester végül a színpadon jobban mutató és vitathatatlanul tehetséges Olivért választotta továbbjutónak.

Az ikerpár egyik tagját, a világhírt megcélzó Szécsi Sacit Somló mester Pap Attilával állította versenybe. Egy dolog biztosnak tűnt, a színpadi mozgás nem az erőssége egyiküknek sem. Somló Tamás ezúttal nem ment mestertársai véleményével szembe, így Saci jutott be az élő showba.


Fotó: TV2

Mező Misi az ikerpár másik tagját, a tini Szécsi Böbét a pörgős Helmeczi Biancával mérkőztette meg. A gyönyörű előadásuk után Böbe jutott tovább.
Az est utolsó párosa Malek Andrea versenyzői, Nádor Dávid és Szolnoki Dóra voltak. A két magabiztos énekes felkészülése nem volt súrlódás mentes, ennek ellenére az előadásuk kiválóan sikerült. A mesterek, köztük Andrea is egybehangzóan Dávidot érezték jobbnak, így ő került be az élő adásba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek