Starity

Megjelent a The Risk első videoklipje

2012. december 15. 07:07   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2011-es X Factorból megismert együttes debütáló dalával jelentkezik, melyhez a hivatalos kisfilm is elkészült.

hirdetés
Megjelent a The Risk első videoklipje

A Derry Mensah-, Andy Merry-, Charlie Healy- és Ashford Campbell-alkotta fiúcsapat 2011-ben jelentkezett a brit tehetségkutatóba. Charlie saját bandájával, a The Keys formációval próbált szerencsét, míg a többiek szólóban indultak. A mentorok továbbjutatták Charlie csapatát, Derry, Andy és további három fiúversenyző pedig egy újonnan – a mentorok által – összeállított fiúbandaként jutottak a bírák házába.

Tulisa lett a csapatok mentora, aki egyik együttesben sem látott igazán fantáziát, így Charlie-t kiemelte a The Keysből, és Darry, Andy valamint Ashley Baptiste kíséretében The Risk néven elindulhattak az élő show-ban. A negyedik héten bejelentették, hogy Ashley kiszáll a csapatból, és a korábban már kiesett Nu Vibe nevű fiúcsapat egyik tagja, Ashford Campbell lép a helyére. Sajnos a következő héten ők kapták a legkevesebb szavazatot, így távozniuk kellett a tehetségkutatóból.

A munka azonban nem állt meg, a srácok gyakran posztoltak rajongóiknak a debütáló album tervéről, amire valószínűleg már nem kell sokat várni, ugyanis napvilágot látott az első dal. A Missiles című nótához készült hivatalos kisfilm december 14-én került fel a legnagyobb videómegosztó oldalra, és eddig nagyon jól fogadták a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek