Starity

Újabb évadot kap az Így jártam anyátokkal?

2012. december 21. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A készítők nyitottak minden lehetőségre, örömmel készítenének el egy újabb 24 részes évadot.

hirdetés
Újabb évadot kap az Így jártam anyátokkal?
Fotó: CBS

Holott egy évvel ezelőtt bejelentették, a nyolcadik évaddal lezárul az Így jártam anyátokkal története, a készítők mégis adnának a sorozatnak egy újabb esélyt, mivel elképesztő nézettséget produkál.

A hétfői dupla epizód levetítése után, amely óriási meglepetéseket tartogatott Barney és Robin számára, a TVLine készített egy interjút Carter Baysszel, a széria fő alkotójával, aki elmondta, mindenki nyitott lenne egy újabb, huszonnégy részes évadra.

– Reménykedsz benne, hogy újabb szezonra szerződtetik a műsort? Ameddig ez nem lesz tisztázott, egyszerre kell gondolkodnod egy évad- és sorozatzáró befejezésen is.
– Pont a közepén vagyunk. Nagyon izgalmassá válik innen a történetszál, és reméljük, a januári TCA-sajtókörúton bejelenthetjük, mi lesz a sorsunk.


Fotó: CBS

– Igaz, hogy a döntés a színészeken is múlik?
– Ez egy olyasvalami, amit közösen döntünk el. A pénznek is nagy szerepe van ebben, de inkább a beosztás, ami zavaró. Azt szeretnénk, hogy a színészeink folytatni tudják a munkájukat, ha véget ér a show. Óriási karrier vár rájuk rajtunk kívül is, és mi tiszteljük ezt. Szeretnénk biztosítani számukra a legjobb lehetőségeket.

– Ebben az esetben előfordulhat egy rövidített kilencedik vs teljes évad gondolata?
– Ha egy évet rászánnánk az életünkből, inkább legyen 24 epizód, hogy tényleg jól csináljuk. Legalábbis így látom én és Craig [Thomas]. Nyitottak vagyunk a lehetőségekre, de az igazi álmunk az lenne, hogy újabb évadot készítsünk.

Rachel Bilson visszatér Cindyként. Hogyan vezeti el Tedet a gyerekek anyjához?
– Nem szeretnék erről sokat elárulni. Még mindig egyfajta titok.

Az Így jártam anyátokkal jelenleg a nyolcadik évad közepén, a tizenkettedik epizódnál tart, a karácsonyi szünet után pedig január 14-én tér vissza a CBS képernyőjére.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek