Starity

Új nevet kap az Így jártam anyátokkal?

2012. január 13. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Showtime ködös tervei között noha szerepel az Így jártam anyátokkal befejezése, lehet, hogy a történet mégsem ér véget olyan könnyen...

hirdetés
Új nevet kap az Így jártam anyátokkal?

Ha hinni lehet a legújabb híreszteléseknek, a nyolcadik évad végén kiderül, ki is Ted Mosby felesége – derítette ki a napokban a TVLine egy Carter Baysszel és Craig Thomasszal való interjú során. A sorozat producerei elárultak néhány dolgot a műsorral kapcsolatban, ezek nagy része azonban még számukra is rejtély.

Azt már tudjuk, hogy valószínűleg véget ér a széria a nyolcadik évaddal, ám több dolog vetődhet fel a befejezéskor. A nagy sikert és az évekig tartó várakozást figyelembe véve a Showtime két legnagyobb producere nem tartja kizártnak, hogy az Így jártam anyátokkal mégsem ér véget, de arra számíthatunk, hogy új nevet kap.

Az elképzelések szerint a soron következő (feltehetőleg 2014 körül induló) showműsor a jelenleg hetedik évadnál tartó sorozat kistestvére, s egyben folytatása lenne. Nagyon ritka az efféle megoldás a csatorna háza táján, ám minden bizonnyal lennének rá vevők, hiszen rengetegen lennének kíváncsiak arra, vajon mi történik az öt jó baráttal, miután Ted megtalálta gyermekei anyját. Bays ötletei egyelőre gyérek, de felmerült, hogy a széria folytatása a Mi történt anyátok után? címet kapná.

A producerek második elképzelésükben kitartanak a kilencedik évad mellett, viszont szerintük az már a sorozat végső stádiuma lenne. Craig Thomas nyilatkozata alapján egy huszonnégy részes évaddal érne véget a barátok története, mely többnyire múltbéli eseményeket elevenítene fel, amelyeket Ted kihagyott. Így vagy úgy, annyi már bizonyos, hogy nagyjából másfél év múlva fény derül arra, hogyan ismerte meg Ted Mosby gyermekei anyját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek