Starity

Lady Gagáék dolgoznak a Telephone folytatásán

2013. január 05. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő módon a Telephone folytatása kapcsán három név is felmerült: természetesen Beyoncé-é, Azealia Banksé és furcsa módon Rihannáé is.

hirdetés
Lady Gagáék dolgoznak a Telephone folytatásán

Lady Gaga rajongóinak biztos az agyukra ment a Folytatjuk felirat az énekesnő Telephone című klipjének végén, hisz azóta sincs hír a folytatásról. De most felcsillant a remény, hisz Gaga már megerősítette, hogy az új dala a Ratchet címet viseli, ami rajta lesz az új albumán is, az ARTPOP-on, és azt is közzétette, hogy a dal egyik írója nem más, mint a rapper Azealia Banks.

Senkiben sem merült fel a kérdés, hogy Beyoncéval fog együtt dolgozni az énekesnő, hisz a Telephone-t is együtt készítették, és előtte még Beyoncénak a Video Phone-t. Ám történt egy váratlan esemény is, méghozzá az, hogy Rihanna, aki szóba se került a folytatás kapcsán, írt egy tweetet, ami a Ratchet szóval kezdődik. És akkor még nem is említettük, hogy felrakott egy képet, aminek a leírásához az egyik kiadatlan Gaga dalcímet írta be. Szóval komoly az esély az együttműködésre.

Beyoncé lesz a sztárfellépő a februári Super Bowlon, és így komoly esély van arra, hogy akkor be fogják mutatni a dalt, akár kvartettben, akár nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek