Starity

Jaime Pressly csatlakozik a Két pasi meg egy kicsihez

2013. január 11. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nevem Earl sztárja fogja alakítani Jake Harper barátnőjét a Két pasi meg egy kicsi című sorozatban.

hirdetés
Jaime Pressly csatlakozik a Két pasi meg egy kicsihez

A 19 éves Angus T. Jones szerepe bizonytalanná vált, amikor tavaly novemberben szennynek titulálta a sorozatot, és arra kérte a rajongókat, hagyjanak fel a rajongásukkal. A show producere, Chuck Lorre azonban elárulta, beszélt Angusszal, és még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy része legyen a Két pasi meg egy kicsinek.

Jones szinte teljesen eltűnt a képernyőről a tizedik évadban, mivel csatlakozott a hadsereghez, de Lorre ígéri, a január 14-étől kezdődő forgatásokon sokkal több képernyőidőt kap majd.

„Jövő héten visszatér. A sorozatunk, a családunk része. Szeretjük őt. Az elmúlt tíz évben nagyszerű tagját képezte a csapatunknak” – mesélte Chuck a USA Todaynek.

Az első visszatérő epizódban Jake bemutatja új barátnőjét, aki egy jóval idősebb nő, és a Nevem Earl sztárja, Jaime Pressly alakítja majd. A háromgyermekes családanya egy tetoválóművész, és alig várja, hogy megismerkedjen a Harper családdal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek