Starity

Justin Bieber beismerte, hogy drogozott

2013. február 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombat este Justin Bieber volt a vendégsztárja, illetve a műsorvezetője a Saturday Night Live-nak New Yorkban. A sok poén mellett a tinisztár az egyik botrányára is reagált. Az ezzel járó feszültség végett pedig az egyik legviccesebb formában próbálta tisztázni magát.

hirdetés
Justin Bieber beismerte, hogy drogozott

Január elején szivárogtak ki a képek, amelyeken a kanadai tinisztár, Justin Bieber látható füves cigivel a kezében. A rajongók természetesen egyből védeni kezdték kedvencüket, hogy ő biztosan nem füvezik, hiszen nem csinál semmi rosszat. Sőt, azt is híresztelték, hogy az énekes hasonmása van a képeken, de most maga Justin törte meg a csendet. Bizony, ő látható a képeken, de mélységesen sajnálja, ami történt, és megígéri, sosem fog ez többet megtörténni.

Február 9-én volt a házigazdája a Saturday Night Live-nak, a show több részből állt, így Justin játszhatta saját magát, egy strébert, egy szépfiút, sőt egy szexi üzenetet is küldött Valentin-nap alkalmából a lányoknak. De talán a legérdekesebb rész akkor következett be, amikor egy színésznő Miley Cyrusnak adta ki magát, Bieber pedig a hölgyemény rajongóját alakította. Az első pillanattól kezdve Justinról beszélgettek: először viccelődtek a haján, a stílusán, viszont hamar rátértek az énekes magánéletének kis titkaira.

„Hallottam, hogy Justint elkapták, amikor füvezett. Ő ezt nagyon sajnálja, az emberek hibáznak, és megígérte, többet ez sosem fog előfordulni” – nyilatkozta Justin Miley rajongójaként, magáról.

A rajongók hangosan kiabáltak a nézőtérről, de mindenki meghökkent, hogy mégis mitől lett ennyire őszinte Bieber, és bevallotta az egész ügyet, miközben pár héttel ezelőtt azt nyilatkozta, ő jófiú. Justin viszont erre az egészre ráadott még egy lapáttal, és bevallotta a show folyamán, hogy szakítása után újra nagyban keresi az igaz Mrs. Biebert. És nem néz vissza, csak előre fog fókuszálni, így bátran várja a szebbnél szebb lányokat.


2:30-nál kezdődik az ominózus rész, ahol Justin Bieber bevallja, hogy drogozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek