Starity

Justin Bieber minden pletykát tagad

2013. január 25. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai szívtipró röhejesnek vallja a pletykákat, amik az utóbbi időben kikerültek róla. A Twitteren tett az ügy érdekében, hogy újra jófiúként emlegessék.

hirdetés
Justin Bieber minden pletykát tagad

Nem is vártunk volna mást a Twitter királyától, minthogy a közösségi oldalon tisztázza magát – volt is mit. Mintha az új évvel egy új Justin Biebert is kaptunk volna. Ahogy elkezdődött 2013, a kanadai tinisztár botrányt botrányra halmozott.

Minden a drogos fotókkal kezdődött, bár hivatalosan senki sem erősítette meg a hírt, hogy igaziak-e, csupán egy belgiumi fiú, Robin Verrecas, akit rengetegen támadtak az eset után, hiszen Robin kísértetiesen hasonlít Justinra, tagadta az ügyet.

Egy bő héttel később a Golden Globe-on volt kedvese, Selena Gomez hivatalosan is pontot tett kapcsolatuk végére, és megerősítette, elváltak útjaik. Pár napra rá Biebs egy képet osztott meg az Instagramon, ahol a pucér hátsója látható, majd egy, a TMZ-nek nyilatkozó hölgy jelentette a sztárt, miszerint gúnyt űzött belőle az edzőteremben, pedig csak egy képet szeretett volna vele készíteni.

Ennyi botrány után idejét látta Bieber, hogy tisztázza magát. A vallomását a Twitteren tette közzé „Egyszerűen röhejes néhány pletyka rólam, csak röhögjetek rajtuk. Az emberek olyan kreatívak. De már túl vagyok rajtuk. Én egy jófiú vagyok – csiripelte, majd pár perccel később folytatta monológját. – Ennyi lenne. De tudod, jól érezheted magad akkor is, ha semmi rosszat nem csinálsz.”

Bár azt pontosan nem tudjuk, hogy melyik botrányára is gondolt, de örülünk, hogy jófiúnak vallja magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek