Starity

Justin Bieber a Twitter királya

2013. január 22. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két és fél évig tartott Lady Gaga uralma a Twitter felett, a tegnapi napon Justin Bieber legyőzte az anyaszörnyet.

hirdetés
Justin Bieber a Twitter királya

Az ifjú énekes, Justin Bieber sikert és botrányt is egyaránt produkált az elmúlt pár hónapban. A drogozásos esete után a hátsóját mutatta meg az egész világnak, de ezek a tények sem tántorították el az igazi Beliebereket kedvencük támogatásától. A kanadai énekesnek január 29-én jelenik meg a Believe Acoustic albuma, amelyben két új számot is találhatunk, sőt tegnap megdöntötte kollégája, Lady Gaga rekordját. Immáron Justin a legkövetettebb személy a Twitteren.

Hétfő este nyerte el a méltó címet Gaga elől 33 315 521 követővel, míg Gaga „csak” 33 315 459 követővel rendelkezett azon estén. Egy felmérés szerint Biebs naponta 40 ezer követővel lesz gazdagabb, és Gaga ebben is alul maradt. Az anyaszörny több mint tízezerrel kevesebb kis szörnyecskével tudja építeni követőinek számát.

Az énekesnő még január 15-én írt a mikróblogon Biebernek: „Büszke vagyok Justin Bieberre és az összes Belieberre! Jó látni, hogy egyre csak nő és nő a rajongóid száma, mind megérdemlitek. A szörnyek támogatnak téged!”

Egyébként a Born This Way énekesnője 2010 augusztusa óta viseli a Twitter királynője címet, amikor letaszította Britney Spearst a trónról. Mostantól a miniblognak királya van, aki jelenleg még nem nyilatkozott az új címéről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek