Starity

Nyilvánosan mutogatta hátsóját Justin Bieber

2013. január 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber már nem csak felül vetkőzik a koncertjein, hanem az alsó testrészét is bátran megmutatja. Bár a drogozásos képei után már senki sem csodálkozik, viszont mindenki kíváncsian várja, vajon mi lesz a következő lépése.

hirdetés
Nyilvánosan mutogatta hátsóját Justin Bieber

A kanadai tinisztár minden bizonnyal teljes gőzerővel próbálkozik volt kedvese, Selena Gomez figyelmét visszaszerezni, hiszen legutóbbi tettei nagyon is erre utalnak. Ha a gyenge félmeztelen koncertjei nem használtak, Biebs erősebb módszert alkalmazott. A tegnapi Meet&Greetjén letolta gatyáját, így az egész világ megcsodálhatta Bieber formás fenekét.

Ha ez még mindig nem lenne elég Justin sajátmaga a hivatalos Instagramjára is feltöltötte a képet, amin egy atlétában, napszemüvegben, kitolt fenékkel pózol a kamerának.

A fotó hatalmas botrányt keltett a rajongók és főleg a szülők körében, hiszen Justin napról-napra rosszabb példát mutat a világnak. A nagy felháborodás végett a tinisztár pár percen belül letörölte a képet, de ez a kicsi idő is elég volt, hogy az ominózus fotó elterjedjen a világhálón.

Úgy tűnik az énekes csupán viccnek szánta a képet vagy csak jókat nevetett a hozzászólásokon, amik a fotó mellé érkeztek. A Twitterén pedig ennyivel kommentálta az eseményt: „haha”.

A képet a botrányos blogger, Perez Hilton tette először közzé oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek