Starity

Vége a drámának: Selena és Justin szakítottak

2013. január 16. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vasárnapi Golden Globe Awardson Selena Gomez végleg leszámolt a pletykákkal, és tiszta vizet öntött a pohárba: szakított Justin Bieberrel.

hirdetés
Vége a drámának: Selena és Justin szakítottak

Még a legnagyobb Jelena-rajongók sem tudják követni, hogy két kedvencük mikor van együtt és mikor nem. A pletykák és a találgatások szakításukat illetően 2012 novemberében kezdődtek a Victoria's Secret divatbemutatóján, amely során a magyar modell, Palvin Barbara osztott meg egy közös képet Justin Bieberrel a nagyvilággal.

Ám Barbi mindent tisztázott a vasárnapi Golden Globe-on. Elárulta, hogy csupán együtt dolgozott Justinnal azon az ominózus estén, és az égvilágon semmi sincs köztük. Ráadásul Barbinak mindvégig volt barátja, aki megbízott a lányban.

De úgy tűnik, hogy Justin és Selena Gomez kapcsolata már nem volt ennyire erős. December végén adtak még egy utolsó esélyt kapcsolatuknak, december 29-én együtt látták őket Mexikóban, de rá egy nappal egy hatalmas veszekedés keretében Selena visszatért Los Angelesbe.

Eddig még a rajongók reménykedtek, hogy ez mind-mind csak pletyka volt, de a 2013-as Golden Globe-on a gyönyörű színésznő megerősítette, hogy ténylegesen vége van se veled, se nélküled kapcsolatuknak. „Igen, vége van. – mondta ki a végszót a lány, majd megkérdezték, mi történt Mexikóban: – Szörnyű volt, hatalmasat veszekedtünk!”

Többet nem árult el Selena, de ez is rengeteg információ és sokak szerint csupán azért árulta el, mert egy kicsit sok pezsgőt ivott. Ezek szerint most már tényleg vége a sok drámának, és remélhetően Selena és Justin is megtalálják az igazit. Sőt, azt híresztelik, hogy Selena máris elkezdte a keresgélést, méghozzá Josh Hutchersont szemelte ki magának, akivel az egész este folyamán flörtölt. Biebernek még a rengeteg dallal, amit Selenáról írt, és a félmeztelen képekkel sem sikerült visszahódítania a lányt, és egyik jó tette sem törölte el a drogozásos botrányát.

Összességében Selena és Justin két évig alkottak egy párt, ebből az utolsó fél évet se veled, se nélküled kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek