Starity

Justin Bieber és Selena Gomez újra együtt

2012. december 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hol a szakításukról, hol pedig arról szólnak a hírek, hogy Hollywood leghíresebb párja újra egymásra talált. Most az utóbbit híreszteli a sajtó.

hirdetés
Justin Bieber és Selena Gomez újra együtt

Még mindig nincs vége Selena Gomez és Justin Bieber szerelmi történetének. Bár már nyár óta se veled, se nélküled kapcsolatban élnek, ráadásul magyar modellünk, Palvin Barbara is belecsöppent drámájuk kellős közepébe, amikor a Victoria's Secret divatbemutatón találkozott a kanadai tinisztárral. Sőt, pár hete Selena kitette a fiú szűrét, viszont úgy tűnik, eddig bírták ki egymás nélkül.

Legelőször Justin osztott meg egy képet az Instagramon, mellé pedig ezt írta: „Egyedül a gépen, máris hiányzol”, majd a Twitteren is kijelentette, hogy egyedül van. Természetesen mindenki tudja, hogy Selenára gondolt...

Pár napja újra együtt látták a párt Salt Lake Cityben Taylor Swifttel és Harry Stylesszal. Képek nem készültek, csupán amikor Selena és Justin leszállak a magángépről minivakációjuk után. A szemtanúk a reptéren látták őket nevetni, csókolózni, és Bieber egy pillanatra sem engedte el kedvese kezét.

Ez is csak megerősítette azt, hogy Barbi és Bieber között az égvilágon semmi sincs, hiszen az énekes még mindig a volt Disney-sztárt szereti!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek