Starity

Palvin Barbira féltékeny Selena Gomez

2012. november 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Meglepő dolog történt a minap a sztárvilágban, hiszen Selena Gomez és Justin drámájába büszkeségünk, Palvin Barbara is belecsöppent.

hirdetés
Palvin Barbira féltékeny Selena Gomez

Selena Gomez és barátja, Justin Bieber viszonya korántsem mondható felhőtlennek, hiszen már rengetegszer állították róluk azt, hogy kapcsolatuknak vége. Hallhattunk már sok féle verziót. A legújabb pletykák szerint Selena Gomez a magyar modellre, Palvin Barbarára lett féltékeny.

Az újabb „Jelena”-botrány a Victoria's Secret divatbemutatója után kezdett kibontakozni, ugyanis Justin Bieber közelebbről is megismerkedett a magyar szépséggel, akivel közös fotót is készítettek, amelyet Barbara fel is töltött Twitterére a következő szöveggel: „Csak azért mert ti kértétek srácok! Justin Bieberrel. Nagyszerű voltál ma este.”

Nem sokkal később az énekes is üzent Barbinak a mikroblogon – mindezt barátnője szeme láttára. Ráadásul előkerült egy régi videó is, amelyben Barbi azt fejtegeti, hogy nem kedveli Gomez kisasszonyt. Selena reagálva a történtekre, tegnap egy fényképet töltött fel szerelméről és Lil Twistről, melynek háttérében Barbi tűnik fel. Nincs kétség, a 20 éves szépség féltékeny.

Egy egyszerű, de annál lényegre törőbb üzenettel fejezte ki nem tetszését a mikroblogon: „......” Azonban az énekes-színésznő féltékenysége érhető, hiszen Justinnal nagyon kevés időt töltenek együtt: Selena jelenleg legújabb filmjén dolgozik régi, disney-s kollégáival, Justinnak pedig rengeteg fellépése van, még az év utolsó két hónapjában is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek