Starity

Megalázta rajongóját Justin Bieber

2013. január 24. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber gúnyt űzött egy női rajongóból, aki mindössze egy fotót szeretett volna készíteni a tinisztárral.

hirdetés
Megalázta rajongóját Justin Bieber
Fotó: David Caird/Rex

Az As Long As You Love Me énekese még mindig eléggé feldúlt lelkiállapotban lehet a Selena Gomezzel való szakítása után, állítólag kedden megalázta egy rajongóját mások szeme láttára a Ritz-Carlton Hotel edzőtermében.

A sértett, Colette a TMZ.com-nak nyilatkozott az esetről, állítva, mindössze egy fotót szeretett volna készíteni a kanadai tinisztárral, de az, miután elutasította a kérését, gúnyosan utánozni kezdte őt, megjegyzést tett a súlyára, és a gatorade-es üvegébe is beleköpött!

„Mindig hangosan számolok edzés közben, és akárhányszor a húszhoz értem, Justin és a haverja azt mondták: »Fogd már be a pofád.«”

Colette panaszt nyújtott a hotel recepcióján is emiatt, mivel észrevette, hogy a Gatorade-palackjában nyálcsóva tanyázik. Sem az énekes, sem pedig a hotel személyzete nem nyilatkozott erről, de a lány tervezi a (feltehetően) Justin köpetét tartalmazó üveget elárverezni az eBayen, hogy egy helyi szervezetnek, ahol önkénteskedik, felajánlhassa az összeget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek