Starity

Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Fergie

2013. február 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő eddigi karrierje során három illatot jelentetett meg. Ismerd meg, melyek ezek!

hirdetés
Ismerd meg a sztárok parfümjeit — Fergie

Fergie, a The Black Eyed Peas énekesnője eddig három parfümöt készített: az Avon kozmetikai cég segítségével dobta piacra saját illatait, az Outspokent, (2010), Az Outspoken Intense-t (2011) és a Vivát (2012). Ezeket cikksorozatunk harmadik részében részletesen bemutatjuk.

1. Outspoken: (Say it like you mean it)

Első parfümjét, az Outspokent 2010 májusában jelentette meg az Avonnál. Az illat hatalmas reklámot kapott, így nagy sikernek is örvendett, még díjjal is illeték. Ez egy igazán nőies parfüm, amely inkább nappali használatra való. Fergie így nyilatkozott róla: „Segít a nőknek abban, hogy felszínre hozhassák személyiségüket.”

Főbb jegyei: Tubarózsa, jázmin, vadsáfrány, fagyos bogyók.

2. Outspoken Intense: (Own The Moment)

Az illat 2011 novemberében jelent meg, szintén az Avon gondozásában. Ez az illat sokkal energiadúsabb, virágosabb és merészebb, mint az előző, és Fergie vadabb oldalát hangsúlyozza. Az énekesnő így nyilatkozott róla: „Szerettem volna egy még merészebb illatot összeállítani. Egyfajta drámai kompozíció jött létre a mámorítóan gyümölcsös és virágos illatok miatt.” Ez inkább északai, csábító illat, könnyen a középpontba kerülhetsz vele.

Főbb jegyei: Szeder, csillagvirág, kumkval, lila golgotavirág, narancsvirág, gardéniáva, fehér ámbrába, cédrus, pézsma.

3. Viva: (Live By Own Rules)

Fergie legőjabb illata 2011 júliusában került a boltok polcaira, természetesen az Avonnál. A parfüm azoknak a nőknek készült, akik ki szeretnének tűnni a tömegből, a saját szabályaik szerint élnek. Az illatban egyesülnek a női és férfi illatszabályok: a férfiak ihlették, de csak nők viselik.

Főbb jegyei: levendula, vetiver, bergamott, vizes levelek, gyógynövények, fehér nárcisz, fás jegyek, pézsma.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek