Starity

Kedvenc dizájnerem: Valentino

2013. március 07. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírességek jól döntenek, ha Valentinót választják: az olasz tervező ruháival aligha lehet hibázni.

hirdetés
Kedvenc dizájnerem: Valentino

Leginkább színésznők választják az olasz dizájner, Valentino ruháit, ha biztosra szeretnének menni a vörös szőnyeges rendezvényeken. Valentino Garavani maga a Valentino SpA márka és társaság alapítója, és olyan főbb vonalakat képvisel, mint a Valentino, Valentino Garavani, Valentino Roma és a R.E.D. Valentino (vagy Valentino RED).

2008. január 23-án tartotta utolsó saját show-ját, majd bejelentette visszavonulását, ennek ellenére cége még mindig aktívan működik, s napjaink egyik legkeresettebbje. Ugyanebben az évben üzletet nyitott Atlantában, 2010-ben pedig korai munkáit kiállították.

Keira Knightley, Jennifer Aniston és Anne Hathaway az, aki gyakran választja az olasz divattervező ruháit, az Egy nap sztárja ráadásul egy általa tervezett esküvői ruhában mondta ki a boldogító igent. Nézzünk most néhány példát a sztárvilágból, hogy megismerhessük Valentino főbb stílusjegyeit.

Jennifer Aniston

A Sejtcserés támadás és a Jóbarátok sztárja a Haute Couture téli–őszi 2011–2012-es kollekcióból választott egy minidresszt, amelyben a Förtelmes főnökök londoni premierjén mutatkozott. Ezt a kollekciót leginkább a fonott kiegészítők jellemezték.

Mivel Jennifer hatalmas Valentino-rajongó, az MTV Movie Awardson, 2012. május 6-án megmutatta, hogy a divatház bizony nem csak elegáns és visszafogott darabokat tud készíteni: egy fekete bőrruciban pompázott Los Angelesben, melyet téli–őszi 2012–2013-as kollekcióból választott.

Claire Danes

A Homeland sztárja, Claire Danes a Valentino Garavani Virtual Museum megnyitóján vett részt tavaly, és a 2012-es tavaszi kollekcióból választott egy vörös ruhát, amelyet eredetileg vibráló kék színben mutattak be a nagyközönség előtt.

Jennifer Garner

Jennifer a 2010-es tavaszi/nyári kollekció egyik darabját öltötte magára a Valentin-nap premierjén, amely egyszerre kölcsönzött számára vad és elegáns megjelenést. A háló, a bőr és a virágminta közösen ritkán fordult elő a Valentino-tervezte ruhákban.

Keira Knightley

Keira ruhája igencsak népszerű téma volt a hét évvel ezelőtti Golden Globe-díj-átadón, ahol a Büszkeség és balítéletben nyújtott alakításáért jelölték, s Valentino-ruhájában minden szemet meggyönyörködtetett. Egyszerű és gáláns ruhakölteményéhez Cartier-ékszereket választott.

Leslie Mann

A 40 és annyi sztárja 2012. július negyedikén mutatkozott ebben a Valentino-darabban, a párizsi Hotel Salomon de Rotshchild előtt. A visszafogott, pasztellszínű ruha a 2012-es őszi kollekcióból származik, ugyanakkor a szandálok is a Garavani kollekcióból vannak, akárcsak a táska, amely a 2012-es tavaszi–nyári szett egyik darabja.

Shailene Woodley

A színésznő, aki hamarosan feltűnik A csodálatos Pókember folytatásában, 2012. február 26-án jelent meg ebben a Valentino-ruciban a 84. éves Oscar-díj-átadón, a Hollywood & Highland Centerben, Hollywoodban. Shailene egy Valentino Haute Couture-dresszt választott a 2012-es tavaszi–nyári kollekcióból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek