Starity

Megjelent Carole Samaha új albuma

2013. március 15. 16:04   |   Szerző: Lizania

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2009 decemberében jelent meg Hodoudi Sama című albuma, majd hosszabb szünet következett karrierjében, de elérkezettnek látta az időt egy újabb album kiadására. Az Ehssas március 13-án került a boltokba.

hirdetés
Megjelent Carole Samaha új albuma

Carole 2009 decemberében adta ki utolsó albumát, ami a Hodoudi Sama névre lett keresztelve. Később főszerepet kapott az Al Shahroura című sorozatban, így énekesi karrierje háttérbe szorult, de 2012 decemberében már úgy nyilatkozott, hogy készülőben van egy új album.

A The X-Factor Arabia csinos mentora folyamatosan csöpögtette ki a promóciós fotókat Facebook- és Twitter-oldalára, a videók pedig Youtube-csatornájára kerültek fel.

Az utóbb említett csatornára már két héttel a megjelenés előtt raktak fel előzeteseket, minden számból másfél percnyi anyagot, de ezeket a kiadója két nappal a megjelenés előtt letiltatta.

Felkerült viszont az album címadó dala teljes verzióban a kiadó által, valamint egy kulisszák mögötti videó és egy interjú Carole-tól. Március 15-ére virradva pedig az albumhoz készült fotósorozat is megtalálható lett az interneten, és ezzel együtt az iTunesra is feltették az korongot. Az albumot az Ehssas névre keresztelték, és hivatalos megjelenése március 13-án volt.


Forrás: carolesamaha.com

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek