Starity

Vanessa lesz a Spiderwoman?

2010. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Barbygirl95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A High School Musical sztárja megkapta a „póklány” szerepét, így őt láthatjuk majd a mozivásznon mint Spiderwoman!

hirdetés
Vanessa lesz a Spiderwoman?

Nessa a High School Musical után most akció-vígjátékban is feltűnik. A Pókember „női változatának” ő fogja játszani a főszerepét, azaz Jessica Miriam Drew-t. „Az ötlet nagyon mókás, és Vanessa lenne a tökéletes főszereplő ebben vígjátékban. A Spiderwoman erős és szexi, de egyben vicces is. Vanessa látszólag nagyon érdeklődik az ötlet iránt.” — derült ki egy MTV-riportból. 

A történet nem teljesen olyan, mint a Pókember, mivel abban a filmben Peter DNS-e pókcsípés által változott meg, Jessica pedig vele születik, ezt egy lézer sugároza be az anyaméhbe, amely tartalmazza különböző pókok DNS-vonásait.   

Azt is hallhattuk már, hogy Zac Efron játsza majd Pókembert az 5. részben, hát úgy látszik, hogy még a szerepük is majdnem ugyanaz, nem csak az érzelmeik. És Zacknek is elkészült a legújabb filmje, amelyet nemsokára láthatunk a mozikban, a Charlie St. Cloud.

Tehát a karrierjük újra felfelé ível! Sok sikert nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek