Starity

Spoilerek — mi zajlik a sorozatok világában?

2013. március 27. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vajon megtalálták Ted Mosby gyermekeinek anyját? Mi a helyzet a Zombielanddel, és mikor kerül a képernyőkre a Pretty Little Liars testvérsorozata? Rövidhíreinkből most megtudhatod!

hirdetés
Spoilerek — mi zajlik a sorozatok világában?

Készül a Zombieland első epizódja

Az Amazon stúdió hivatalosan is megerősítette, hogy készül a nagy sikert aratott mozifilm sorozatváltozatának pilotepizódja. A sorozat írásában is ugyanazok működnek közre, mint a 2009-es film esetében: Rhett Reese és Paul Wernick jegyzi a forgatókönyvet, a producer Gavin Polone lesz, míg a rendezői székből Eli Craig irányít majd.

*

Megtalálták az Így jártam anyátokkal kulcsszereplőjét?

Nem tudhatjuk, vajon boldog befejezése lesz-e a How I Met Your Mother nyolcadik évadának, de a Happy Endings sztárját szerződtették a fináléra, amely arra enged következtetni, talán ő lesz a rejtélyes anya.

Casey Wilson (Penny) és Keegan-Michael Key már biztosan szerepet kaptak az utolsó epizódban, amely május 13-án kerül a tévéképernyőre. Az előző részben kiderült, 45 nap múlva ismerkedünk meg a srácok anyjával, így nincs kizárva, hogy ő lesz a nagy Ő.

*

Testvérsorozatot kapnak a csinos kis hazugok

Kedden az ABC Family bejelentette, hogy spin-offal bővül a Pretty Little Liars, amelyet berendeltek az ötödik évadra is. Rosewood helyett ezúttal Ravenswoodba kalauzolják el a nézőket, amelyen generációk óta súlyos átok ül. Öt idegen rájön, köze van a végzetes átokhoz, és a város rejtélyeibe kell ásniuk magukat, mielőtt túl késő lesz.

A testvérsorozat a Pretty Little Liars halloweeni epizódja után kerül majd adásba.

*

A One Tree Hill sztárja új sorozatban szerepel

Bethany Joy Lenz csatlakozott a Showtime műsora, a Dexter utolsó évadjához – adta hírül a TVGuide. Lenz a negyedik epizódban kap szerepet, Dex legújabb szomszédját alakítja majd, aki csendes életre vágyik barátjával, akinek bőrébe Darri Ingolfsson bújik.

A Dexter utolsó évadja június 30-án indul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek