Starity

Újabb demó Selena Gomez új albumáról

2010. augusztus 08. 10:10   |   Szerző: mipsy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb albumból már hallhattunk egy remek számot, méghozzá a Round and Roundot, de most fény derült még egy számra, melynek címe A Year without Rain, amely egyben az album címe is lesz.

hirdetés
Újabb demó Selena Gomez új albumáról

A dalt egyelőre nem Selena Gomez énekli, hiszen csak egy demó változat. Az album majd csak szeptember 28-án fog megjelenni, amit már mindenki lázasan vár, és ezt csak tetézte az igen jól sikerült Round and Round klip, amelyet ráadásul Budapesten forgattak.

Az A Year without Rain nagyon jó számnak ígérkezik, de minden rajongó — természetesen — már Selena változatára kíváncsi. A dalt az alábbiakban lehet meghallgatni:

A számok listája már felkerült a Walmart oldalára, ahol még további információt is megtudhatunk. Itt már egyébként szeptember 21-én meg lehet vásárolni a CD-t.

Selena az MTV-nek beszélt az albumról és kedvenc számáról: „A kedvenc dalom az albumról az 'A Year without Rain'. Az album nagyon ritmusos lesz, és sokat lehet a dalokra táncolni. Ez más  lesz, mint az előző. Még a szövegek is erősebbek, szívhez szólóak lesznek!” — mondta a fiatal énekes-színésznő.

A hivatalos dallista:

  1. Summer's Not Hot
  2. Sick of You
  3. Off the Chan
  4. Rock God
  5. Live Like There's No Tomorrow
  6. A Year without Rain
  7. Spotlight
  8. Intuition
  9. Ghost of You
  10. Round & Round

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek