Starity

MTV Movie Awards 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák

2013. április 17. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szokás szerint idén is kiosztották az MTV-nél a holdembereket, és az eseményre megannyi hollywoodi sztár csődült. Nézzük, kik azok, akiknek sikerült kitűnni – vagy így, vagy úgy.

hirdetés
MTV Movie Awards 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák

Mint már megírtuk, vasárnap kihirdették az MTV Movie Awards győzteseit, az este pedig felejthetetlennek bizonyult. Nemcsak a látvány, hanem a jelenlévők öltözéke végett is.

Legjobban öltözöttek:

Selena Gomez stylistjának jár egy képzeletbeli ötös, hiszen mostanában egyetlen rangosabb eseményen sem lőttek mellé. Az MTV Movie Awards sem kivétel, Selena bearanyozta az estét ebben a Julien Macdonald-szerelésben – még úgy is, ha fellépése hagyott kivetnivalót maga után.

Kim Kardashian most nagyon eltalálta ezt az egyszerű Saint Laurent-ruhát. A kismamára öröm volt ránézni, ráadásul egy erős, céltudatos külsőt kölcsönzött a valóságshow-sztárnak.

Emma Watson szereti a merész darabokat, azzal a különbséggel, hogy nála működik is. Elbűvölően nézett ki ebben a helyes, absztrakt ruhában, ráadásul még „Trailblazer” díjat is átvehette.

Jordana Brewster nagyon helyes volt ebben az egyszerű, de nagyszerű fehér ruhában, amelyhez tökéletesen párosította a cipőt és kiegészítőket.

Brittany Snow nagyon sikkes volt az egész gála alatt. A ruha kiemeli csinos alakját és égszínkék szemeit, a haja pedig megkoronázza az egész szerelést.

Crystal Reed nem fél a színektől, és milyen jól teszi! Remekül passzolt hozzá ez a csipkés ruhácska, amely üde hangulatot teremtett a vörös szőnyegen. A bézs színű cipőválasztás pedig szintén piros pontot érdemel.

Zachary Quinto bár nem a szokásos fekete öltönyt választotta, nem döntött rosszul. Kellemes tavaszi hangulatot sugárzott ebben az égszínkék öltönyben.

Eddie Redmayne lezserebbre vette a figurát, de el kell ismernünk, az MTV Movie Awards nem az a díjátadó, amit túl komolyan kell venni.

Ha nem törődünk a Jersey Shore sztárjának hajával, be kell vallanunk, Snookie kivételesen nem lőtt mellé ebben a csinos estélyiben, amelyhez a cipője is tökéletesen passzolt.

Alexa Vega lezser, mégis elegáns volt ebben az extra miniben, amely kiemelte csinos lábait. A szemtelenül magas sarkú Christian Louboutin-cipője pedig tökéletesen illett a szettjéhez.

Legrosszabban öltözöttek

Kesha magasan vezeti a mezőnyt ebben a pocsék összeállításban. Nem tudjuk eldönteni, mi a rosszabb – a sminkje, a csúnya, lógós felsője, átlátszó, függönyszerű nadrágja, hálós kardigánja vagy kalapja? Kesha, javasoljuk, keress másik szakembert, aki felöltöztet (ha viszont te állítottad össze, akkor sürgősen vegyél fel egy stylistot!).

Bár a Paramore új albuma elsöprő sikert aratott, az énekesnő úgy fejlődött vissza stílusát tekintve. Mi az, amit tegyen/ne tegyen legközelebb?
1.) Keressen fel egy új fodrászt, és tegye rendbe a haját.
2.) Ne fizessen 435 dollárt egy pelenkáért, amit táskának adnak el.
3.) Ne rabolja ki nagymamája szekrényét, hogy cipőt keressen.
4.) Ne tűrje fel felemásan a nadrágját.
Hayley, ez most nem jött össze, majd legközelebb!

Chloe Grace Moretznek elfelejtettek szólni, hogy az összeszabdalt farmerruhák korszaka már 2001-ben lejárt, így most nem sikerült a vörös szőnyegen tündökölnie.

Macklemore-nak pedig nem említették, hogy ez itt az MTV Movie Awards, nem pedig Anglia következő királyát keresik – bár lássuk be, ott sem lenne sok esélye.

Értékelendő, hogy  Hana Mae Lee le akar szoktatni minket a dohányzásról, azonban nagy kár, hogy most nem a „ciki-a-cigi” kampányra érkezett, na meg a fején lévő bagó egy csülökre emlékeztet. A borzalmas fűzős cipőjét már nem is említjük.

Kylie Minogue ruhája olyan, mintha keverte volna a popot a művészettel, csak sajnos az értelmet és szabást hagyta ki belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek