Starity

Reese Witherspoon nem játszhatja Stevie Nickst

2013. április 19. 10:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fleetwood Mac egykori énekesnője kissé kegyetlen megjegyzést tett Doktor Szöszire: szerinte a színésznő túl öreg ahhoz, hogy őt eljátssza a filmvásznon.

hirdetés
Reese Witherspoon nem játszhatja Stevie Nickst

Ha valaha készül egy életrajzi film a Fleetwood Mac korábbi énekesnőjéről, Stevie Nicksről, akkor az biztos, hogy Reese Witherspoonnak semmi esélye arra, hogy megkapja a főszerepet. Annak ellenére, hogy korábban Stevie maga választotta Reese-t a szerepre, a sikeres énekesnő és dalszövegíró nemrég beismerte, hogy ez az ötlet már nem lehetséges többé.

„Már megmondtam Reese-nek, hogy túl öreg. – nyilatkozta Stevie az In Your Dreams című dokumentumfilmjének torontói bemutatóján. Reese nem bántódott meg, sőt, még ajánlott is valaki a főszerepre. – Szeretem őt, de ő úgy volt vele, hogy eljátszhatná az anyámat, Erre azt mondtam: oké.”

Függetlenül a főszereplő személyétől, Stevie azt is elmondta, hogy nem akarja, hogy az életrajzi film a nyilvánosság elé kerüljön. „Úgy gondoltam, hogy pár ember megnézné, nekik tetszene, aztán a film visszakerülne a könyvtári polcra.”

2011 szeptemberében Stevie megcáfolta, hogy készülőben lenne róla egy életrajzi film. „Senki nem forgat filmet az életemről. Ha valaha lesz is ilyen film készülőben, mindenki tudni fog róla” – mondta.

Mielőtt Reese-re esett volna a választás, azt pletykálták, hogy Lindsay Lohan fogja eljátszani az énekesnőt. A most 64 éves Stevie azonban így nyilatkozott: „Csak a holttestemen keresztül. Le kell szoknia a drogokról és össze kell szednie magát. Utána talán beszélhetünk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek