Starity

Wesley Snipes máris filmszerepet kapott

2013. április 23. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sylvester Stallone megerősítette, hogy Wesley Snipes szerepelni fog a Feláldozhatók 3-ban.

hirdetés
Wesley Snipes máris filmszerepet kapott

Wesley Snipes csak néhány héttel ezelőtt hagyhatta el a börtönt, jelenleg házi őrizetben tartózkodik és nem vesztegeti az idejét: máris azon dolgozik, hogy újra beindítsa a filmes karrierjét. Az akciófilmek sztárja, akit adócsalás vádjával ítéltek három év börtönbüntetésre, máris szerepet kapott a The Expendables harmadik részében.

A producer, Sylvester Stallone egy tweet útján erősítette meg a hírt, amit ugyan később törölt, és egyelőre a stúdió sem adott ki nyilatkozatot. Azonban minden esély megvan arra, hogy nem egy pletyka áldozatai leszünk, hiszen Wesley eredetileg már az első részben is szerepelt volna – akkor az adócsalási botrány akadályozta meg abban, hogy csatlakozzon a stábhoz. Arról is beszélnek, hogy Stallone a harmadik részt a befejező résznek szánja és jelenleg fiatalabb színészeket is keres. Állítólag Dwayne Johnson is szerepet kap.

Az Expendables 3 (A feláldozhatók) forgatásának kezdetét őszre tervezik és 2014 nyarán kerülne a mozikba – így Wesley is részt vehet a munkálatokban, hiszen hivatalosan július 19-én tölti le a büntetését.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek