Starity

Wesley Snipes kiszabadult a börtönből

2013. április 07. 12:12   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Penge-trilógia sztárja 2010 decembere óta ült börtönben adócsalás vádjával, a napokban azonban kiszabadult a rácsok mögül.

hirdetés
Wesley Snipes kiszabadult a börtönből

Wesley Snipes majdnem szabad ember. A színész 2010. december 9-én vonult börtönbe a Pennsylvania állambeli McKean szövetségi fegyházba, hogy ott töltse le az adócsalás vádja miatt kirendelt három évnyi büntetését. (A bíróság szerint 1999 és 2001 között nem fizetett adót – ez az összeg nagyjából 15 millió dollárt tett ki. Adótanácsadói, Douglas P. Rosile and Eddie Ray Kahn, szintén börtönbe kerültek – Snipes ügyvédei szerint ők beszélték rá a színészt, hogy nem kell befizetnie az összeget.)

Ezen a kedden azonban Wesley Snipes kiszabadult a rácsok mögül, és házi őrizetbe került. Már nem tartják számon a börtönfoglyok névsorában, ahelyett a neve felkerült a Federal Bureau of Prisons listájára, ahol a házi őrizetben tartott rabokat jegyzik fel. Jelenleg a New York Communty Corrections Office (New Yorki Javítóintézet) felügyeli a színész minden lépését, egészen július 19-éig, amikor is letölti a büntetését.

A börtönbüntetése alatt is tartotta a kapcsolatot a feleségével és öt gyermekével – havonta 300 percnyi beszélgetést engedélyeztek neki, azonban nem találkozhatott személyesen velük. Egyszer fellebbezett a Legfelsőbb Bírósághoz, hogy rövidítsék le a büntetését, de a kérelmét elutasították. Arról, hogy mikor áll munkába és kezd el forgatni, még nem született nyilatkozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek