Starity

Kezdetét vette Ke$ha őrült és gyönyörű élete

2013. április 24. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai énekesnő botrányos életéről szóló dokumentumfilm-sorozat tegnap késő este került adásba az MTV-n.

hirdetés
Kezdetét vette Ke$ha őrült és gyönyörű élete
Fotó: MTV

Ke$ha My Crazy Beautiful Life című dokumentum-sorozata kedd éjjel tizenegykor került adásba az amerikai MTV műsorán (magyar idő szerint szerdán hajnali ötkor).

Kesha szerint a cím mindent elmond a film tartalmáról. Az érdeklődők megtekinthették, hogy lett a Tik Tok és a We R Who We R kezdő énekesnőjéből ünnepelt sztár, és bepillanthatnak az „őrült és gyönyörű” életének titkai mögé is. Kesha megígérte, hogy semmit nem fog eltitkolni a rajongói elől.

„Egyszerűen csak dokumentálni akartam az életemet, mert olyan őrült; azt akartam, hogy valaki vegye filmre, így bármikor megnézhetem, amikor már öreg és löttyedt leszek, és elmondhatom majd magamról, hogy egyszer én is voltam őrült! – nyilatkozta Ke$ha az MTV News-nak. – Minden, amit a show-ban látsz, az igazi; nincs forgatókönyv vagy ilyesmi ... ez az életem. Nagyon igazi és őszinte.”

A filmet az énekesnő a bátyjával, az újságíró és dokumentumfilm-készítő Lagan Seberttel alkotta meg, hogy nyíltan bemutathassa a rajongóinak az ő vad életét. Mivel nem sok kortársa merne bevállalni egy ilyen filmet, azért is határozta el, hogy megcsinálja.

„A bátyám otthagyta a munkáját és minden idejét annak szentelte, hogy engem filmezzen. Az elmúlt két és fél évben folyamatosan filmezett és még mindig nem tette le a kamerát. Nagyon gerilla, csináld-magad, gettó stílusú lett a film. Sok helyen feliratozni kellett.”

„Mivel a testvérem készítette, így nem voltak falak vagy határok, minden igazi és nyers; minden a mélypontoktól a csúcsig, a vad éjszakáktól a másnap reggelekig – tette hozzá. – Nem tudtam hazudni a kamerának, nem színészkedtem, nem játszottam meg magam, nem volt történet – egyszerűen csak a bátyám filmre vette az életemet.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek