Starity

Lucy Hale-ből előbújt Taylor Swift

2013. május 14. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Pretty Little Liars sztárja, Lucy Hale egy interjú során mondott néhány szót közelgő countryalbumáról.

hirdetés
Lucy Hale-ből előbújt Taylor Swift

Lucy Hale, aki a Pretty Little Liars színésznője és egyike a fiatal tini csillagoknak Hollywoodban, reméli, hogy legújabb albumával meghódítja a country világát. A fiatal lány a Seventeen június/júliusi számának a címlapján lesz látható, a hozzá készült interjúban megosztott néhány fontos tudnivalót a közelgő lemezről.

„Az új albumra igazán, igazán, igazán büszke vagyok. Szándékosan nem mondtam semmit róla, mert azt akartam, hogy magáért beszéljen. Az emberek vagy szeretni fogják, vagy utálni – mondta Hale a magazinnak. – De úgy gondolom, hogy amint meghallják, úgy vélekednek majd róla: »Oké, ez a lány szereti és komolyan gondolja.« Ez az album a büszkeségem és az örömöm – ez a kisbabám, szétdolgoztam érte a s*ggem!”


Fotó: Matt Jones/Seventeen

2012 novemberében az egykori American Juniors-versenyző elmesélte a Us Weeklynek, hogy együttműködött Kristian Bushsal is. „Írtunk néhány dalt. Az elején, amikor találkoztunk, megkérdezte, hogy tényleg ezt akarom-e, kemény lesz, hiszen sorozatban is dolgozom. De tisztában voltam azzal, hogy ezt akarom. Aztán meghallott énekelni, meghallgatta a dalaim, és átpártolt az oldalamra. Barát lett, és mentor.”

Hale Miranda Lambert hangjához hasonlította az övét: „Van néhány szakítós dalunk, néhány gyönyörű szerelmesdalunk, szórakoztató volt, mert tudtam, kiről énekelek. Ott jött elő belőlem Taylor Swift, mert tudtam, kiről szól, és az emberek is tudni fogják. De mindenből van benne egy kevés.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek