Starity

Interjúja alatt aludt el Morgan Freeman

2013. május 24. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Morgan Freeman legújabb filmjét, a Now You See Me-t népszerűsíti, s demonstrálta, mennyire unalmas produkcióban vett részt – elaludt saját interjúja alatt!

hirdetés
Interjúja alatt aludt el Morgan Freeman

A 75 éves színésznek elméletileg népszerűsítenie kellett volna legújabb filmjét, amelyben Dave Franco és Mark Ruffalo is kiemelkedő szerepet kapott.

A műsorvezetők, Kaci Aitchinson és Bill Wixey kérdezgették a Támadás a Fehér Ház ellen sztárját és kollégáját, amikor Morgan elszundított – legutóbbi filmje alig néhány hete került a mozikba, nem is csoda, hogy rohanó élete mellett alig marad ideje pihenni. Viszont ahelyett, hogy felébresztették volna, inkább Michaelt kérdezték. Egy ponton túl azonban, mielőtt ténylegesen elaludt volna, megrázta magát és néhány pislantás után megpróbálta megtalálni a fonalat, amit elveszített.

A videó természetesen azonnal körbejárta az internetet, Morgan pedig viccesen azzal próbálta kivágni magát a kínos szituációból: „Nem is aludtam igazából. Béta-teszteltem a Google-szemhéjakat. A Facebook-oldalam frissítettem!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek