Starity

Megszületett Jenna Dewan gyermeke

2013. június 02. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Channing Tatum és Jenna Dewan végre megtapasztalhatják, milyen érzés szülőknek lenni, ugyanis világra jött első gyermekük.

hirdetés
Megszületett Jenna Dewan gyermeke

A 33 éves színész és az egy évvel fiatalabb Jenna a Step Up forgatásán találkozott először – azonnal egymásba szerettek, majd három évvel később, 2009-ben összekötötték az életüket.

A színésznő szóvivője tavaly jelentette be, hogy gólya érkezik a családba, s a kicsi a napokban végre világra jött. A Us Weekly értesült először a hírről, viszont sem a pontos adatokat, sem a nevét nem árulták el – egyelőre.

„Ki tudja, milyen szülők leszünk... van két kutyánk, szóval van gyakorlatunk! – viccelődött Jenna még márciusban, a Glamour magazinnak adott interjújában. – Amint a baba megszületik, Channinggal nagyon hamar rá fogunk érezni, hogyan is csináljuk.”

A házaspár jelenleg Londonban él, Channing ugyanis a városban forgatja legújabb, készülő filmjét. Gratulálunk a családnak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek