Starity

Még idén megjelenik a The Pretty Reckless új albuma

2013. június 05. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girlből ismert Taylor Momsen és zenekara, a The Pretty Reckless feltehetően még idén piacra dobja második stúdióalbumát, mely a Going To Hell címre fog hallgatni.

hirdetés
Még idén megjelenik a The Pretty Reckless új albuma

Taylor Momsent valószínűleg nem kell bemutatni a sorozatrajongóknak, hiszen a nézők közel 5 éven át követhették a szőkeség útját a Pletykafészek című sorozatnak köszönhetően. Akkoriban még igen kevesen tudták, hogy a kis Jenny Huphrey nem csak színésznőként, hanem énekesnőként is megállja a helyét a világot jelentő deszkákon bandája társaságában.

A The Pretty Reckless első nagylemeze, a Light Me Up 2010-ben jelent meg igen nagy sikerrel. Az albumról több szám is kiadásra került kislemezként és sikeresebbnél sikeresebb klipeket tudhattak magukénak, mint arról már korábban beszámoltunk. 2012 márciusában pedig az a megtiszteltetés érte a zenekart, hogy egyik példaképükkel, Marilyn Mansonnal turnézhattak és több helyen léptek fel az Evanescence-el is.

A zenekar 2010 óta folyamatosan turnézik, hiszen koncertjeikre meglepően nagy számú közönség kíváncsi, mindemellett pedig Taylor Momsen nemrégiben bejelentette, hogy szüneteltetni kívánja színésznői karrierjét és a zenekarára szeretne ezentúl koncentrálni.

Az új album feltehetően év végére várható és a Going To Hell címre hallgat majd. Előfutáraként megjelent egy kisvideó, melyben Taylort láthatjuk, amint lélekszakadva rohan egy erdőben. A vadóc énekesnő elárulta, hogy a megjelenő albumról elsőként a Hell Mondays című dalt fogják kiadni kislemezként.

„A Hell Mondays-zel az volt a célunk, hogy adhassunk a rajongóinknak valamit, amire várhatnak a hét vitathatatlanul legpokolibb napján” – nyilatkozta Momsen.

A The Pretty Reckless rajongói mindenesetre megnyugodhatnak: ezúttal is a zenekartól megszokott stílusban és formában tálalják számukra a rock'n'roll megváltást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek