Starity

Aradi Balázs búcsúzik a Mátyás király térről

2013. június 06. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal színész inkább tanulmányaira szeretne koncentrálni a jövőben.g

hirdetés
Aradi Balázs búcsúzik a Mátyás király térről
Fotó: RTL Klub

Június 6-án, csütörtökön adta hírül az RTL Klub, hogy majdnem négy év után kilép Magyarország legnépszerűbb sorozatából, a Barátok köztből a korábban Jenes, de most már Berényi Balázs névre keresztelt karaktert megformáló Aradi Balázs. A 20 éves színész azért hagyja ott a Mátyás király teret, mert a közeljövőben inkább tanulmányait szeretné folytatni, ez pedig nem lehetséges a forgatások közben és a választott egyetem sem engedélyezi a munkát.

Miután tavaly nem sikerült felvételt nyernie a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, Balázs idén is szerencsét próbált és jelenleg a felvételi harmad rostájánál tart. Az, hogy felveszik-e június közepén derül majd ki, azonban elmondása szerint nem lesz teljesen elkeseredve, ha ezúttal sem jut be, mivel akár a külföldön való tanulás is felmerülhet tervei között.

„Felkészültünk arra a lehetőségre, hogy Balázs karaktere távozik, de egyelőre semmi nem biztos. Az is lehetséges, hogy a jövőben visszatér majd hozzánk” – nyilatkozta a Blikknek Kalamár Tamás, a sorozat producere, aki elárulta, hogy abszolút megértik Balázs döntését és remélik, hogy még sok hozzá hasonló fiatalt tudnak majd felkarolni.

Azt viszont még nem tudni, hogy pontosan mikor is kell búcsút venniük a nézőknek az ifjú Berényitől, ahogy azt sem, hogyan fogja végezni a karakter.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek