Starity

Feldolgozással jelentkezik az X Factor tavalyi döntőse

2013. június 14. 14:02   |   Szerző: Barbus87

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves Jahméne Douglas tavaly jelentkezett a brit X-Faktorba, ahol különleges hangjával egészen a döntőig menetelt. Habár a decemberi fináléban alulmaradt James Arthurral szemben, nincs oka panaszra.

hirdetés
Feldolgozással jelentkezik az X Factor tavalyi döntőse

A korábban az ASDA áruházlánc eladójaként dolgozó fiatalembert nem sokkal a tehetségkutató után leszerződtette a Sony Music Entertainment.

Májusban hivatalosan is bejelentették, hogy debütáló albuma július 22-én lát napvilágot. Az lemez a Love Never Fails címet fogja viselni és több feldolgozást is tartalmaz majd, többek között Beyoncé Halo című számát, vagy David Guetta és Sia közös dalát, a Titaniumot. Utóbbiból hivatalos videó is készült, ami június 12-én felkerült az énekes VEVO-csatornájára.

A kisfilmet Jahméne gyermekkori traumája ihlette, édesapja ugyanis bántalmazta a családot. Így érthető, hogy a jószívű fiatalember első dalából származó teljes bevételt egy alapítványnak adományozza, mely a bántalmazott édesanyákat és gyermekeket támogatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek